0-1 55 min

Varningar
Adam Norén 19 min
Nicklas Mattsson 54 min

ÖT Smygehuk förlorade igen mot Bunkeflo och gästerna kan tacka sin storspelande målvakt för poängen. Matchen inleddes jämnt men efterhand tog hemmalaget över mer och mer. I den 15:e minuten spelar Patrik Lippe upp bollen till Johan Hellström som tar sig förbi försvararen men målvakten kommer ut och lyckas rädda till hörna. I den 33:e minuten slår Nicklas Mattsson en lång boll som friställer Johan Hellström men målvakten täcker upp bra igen och räddar till hörna. I den 39:e minuten spelar Izzettin Adigüzel ut bollen snabbt till Johan Hellström som dribblar av en motståndare på vänsterkanten och Johan tar sig ner till straffområdet när han elegant chippar bollen över försvararen till en fri Oliver Oliveros som skjuter på volley men bollen far över målet. Nära igen. Den andra halvleken hinner knappt blåsas igång innan Johan Hellström sätter en perfekt boll på djupet till Oliver Oliveros som blir helt fri men bollen studsar olyckligt på Olivers klack och chansen rann ut i sanden. I den 52:a minuten slår Michael Nilsson ett inlägg som nyss inbytte Emir Rozajac nickskarvar vidare till en fri Oliver Oliveros som får ett bra läge från nära håll men målvakten räddar till hörna med en benparad. I den 55:e minuten spelar Bunkeflo in bollen i vårt straffområde där en spelare står omarkerad vid straffpunkten och Bunkeflospelaren placerar in 0-1 bakom Izzettin Adigüzel. Inte helt logiskt med underläge... I den 58:e minuten rinner Oliver Oliveros igenom Bunkeflos försvar och han tar sig förbi sista försvararen precis innan straffområdet men försvararen sparkar ner Oliver bakifrån. Domaren utdelar endast gult kort i denna situationen trots att Oliver var helt ren med målvakten. I den 82:a minuten frispelas Robin Mårtensson av Anders Mårtensson men målvakten lyckas rädda Robins avslut till en ny hörna. Gustav Lindquist slår en bra hörna på bortre stolpen där Anders Mårtensson dyker upp i fritt läge men Anders nick går över. I den 86:e minuten skjuter Emir Rozajac ett volleyskott som går tätt över mål. I den 88:e minuten spelar Robin Mårtensson in bollen i straffområdet till Anders Mårtensson som efter visst flipperspel lyckas få iväg ett avslut som dock målvakten inte har några problem med. ÖT Smygehuk förlorar den oerhört viktiga matchen mot Bunkeflo med 0-1 och chanser saknades inte. Det var bara det att i vägen stod en fenomenal målvakt. I nästa match väntar IFK Malmö FK på Malmö Stadion på tisdagen den 20:e september klockan 19:00.